panelarrow

Barns Hälsa

Fokus på barnen och dess hälsa

Festliga helger och dagar

Även om barnets hälsa kanske inte är vad den ska vara så är det trevligt att få ha det roligt. Vid festliga tillfällen så får man göra vad man kan för att roa och roas. Som barn så är det viktigt med leken och att ha det skoj. Det finns speciellt festliga helger och dagar då vi anordnar kalas eller klär ut oss.

Halloween

Vi har våra återkommande tillfällen då man kan få klä ut sig. Den 31 oktober varje år så firar vi Halloween, då får vi alla klä ut oss i olika dräkter. Se till att beställa hem halloween kostymer redan idag så du är förberedd då dagen kommer. De finns i alla tänkbara modeller allt från det hemskaste hemska till lite smågulliga pumpadräkter. Självklart så ska de vuxna klä ut sig på något sätt, allt för att barnen ska få det skojigt.

Påsk

En annan högtid då gärna barnen klär ut sig är påsk. Men då som påskkärringar, här kanske det enbart är den yngsta generationen som vi klär ut för att knalla runt i grannskapet och få lite påskgodis. Annars så är påsken en helg då vi gärna umgås och äter god mat. Vissa åker gärna en sista resa till fjällen med sin familj för att få åka skidor en gång till denna säsong.

Födelsedagar

Återkommande varje år är ju våra födelsedagar. Som barn är detta alltid något spännande med att fylla år. Tårta och presenter är det som man kanske ser mest fram emot. Även kalaset med kamrater är också något som är viktigt när man fyller år.